Ga naar de hoofdinhoud

Play Unstoppable Festival

Boek nu
  • Vanaf 18 april t/m 26 mei
  • Inclusief in de entreeprijs
Winactie PU Website Lego Set (1)

Wil jij een te gekke Play Unstoppable Festival LEGO® set winnen?

Mis deze kans niet! Koop een ticket en bezoek LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen tussen 1 en 26 mei én schrijf jij je in voor onze nieuwsbrief, dan maak je kans op een gratis LEGO® set!

* Boek minimaal een dag van tevoren.

* Alleen geldig via onze eigen website.

* De LEGO® set is alleen bij ons op te halen in de attractie.

**Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht.

Eindeloze werelden om te creëren!

Untitled Design (5)

18 april t/m 26 mei

Het is tijd voor een dag Unstoppable LEGO Play!

Doe met ons mee als LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen wordt overgenomen door het Play Unstoppable Festival. Maak deel uit van de festiviteiten en neem je verbeelding mee op een avontuur van grenzeloze ontdekkingen, waarbij je nieuwe creaties maakt waar alleen jij ooit van zou kunnen dromen!

De festivalvibes zijn in volle gang en je bent uitgenodigd om mee te doen, pak je festivalgids en geniet van geweldig LEGO-familieplezier. Ontwerp je eigen spirit animal, voeg je creatie toe aan de LEGO Flower Cart, deel je beste moves tijdens de Play Unstoppable Dance Party en wees een van de eersten om de première van de NIEUWE LEGO® Friends 4D film te zien!

Ga op zoek naar de kleurrijke LEGO Minifiguren in Miniland en leer je initialen bouwen in onze LEGO Creatieve Workshop.

Boek nu
LEGO® Play Unstoppable

LEGO® FRIENDS 4D MOVIE: ALIEN INVASIE

Heartlake City wordt aangevallen door buitenaardse wezens! Tenminste, in Nova's nieuwste creatieve idee! Alle vrienden helpen Nova bij het realiseren van haar film: Olly heeft de kostuums gemaakt, Paisley speelt livemuziek op haar gitaar, Leo staat aan de microfoon en Autumn speelt de rol van de wetenschapper die de stad moet redden van de buitenaardse wezens. Zelfs de reddingsdieren dragen hun steentje bij. Wat kan er misgaan... behalve ALLES?

Health