Ga naar de hoofdinhoud

Kinderfeestjes

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen is de perfecte plek om de verjaardag van je kind te vieren!

Vier je feestje bij LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen!

Op dit moment hebben wij nog geen totaal georganiseerde kinderfeestjes.

Wel kun je 'gewone' kaartjes boeken en op de dag zelf aan de kassa laten weten dat er een jarige in het gezelschap zit! Wij zullen dan ons uiterste best doen om de jarige speciaal te laten voelen en een leuke dag te bezorgen. Daarnaast kan de jarige met zijn/haar vrienden of familie op de foto met een hele coole taart gemaakt van LEGO® stenen met daarop de leeftijd van de jarige & het aantal kaarsjes. 

Natuurlijk kun je verder op eigen gelegenheid de attractie bezoeken en de kinderen kunnen genieten van de diverse onderdelen, waaronder ook een workshop met onze Meester Model Bouwer & de 4D bioscoop! Ook kunnen ze een échte ninja worden in de NINJAGO trainingszone,de meiden van LEGO® friends ontmoeten in de LEGO® FRIENDS zone, bouwen & racen in de test zone en punten scoren in de attractierit. 

Meer informatie: 

  • Gelieve verzamelen bij de giraffe om vervolgens in 1 groep de attractie binnen te gaan, anders kan er onduidelijkheid ontstaan welk kind voor welk kinderfeestje komt. 
  • In elke zone van de attractie zijn medewerkers aanwezig om vragen te beantwoorden en te helpen met bouwen/spelen & leren. Ouders/begeleiders dienen zelf op de kinderen te letten en te allen tijde aanwezig te zijn in het centre.
  • Een gemiddeld bezoek duurt ongeveer 2,5 uur. 
  • De attractie is elke dag geopend tot 16:30. 
Boek nu
Health