Ga naar de hoofdinhoud

Kinderfeestjes

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen is de perfecte plek om de verjaardag van je kind te vieren!

Vier je feestje bij LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen!

Reserveer een uur lang onze feestruimte! Hier kunnen jullie je kadootjes uitpakken en (zelfmeegebrachte) taart of een snack uit ons café eten. Daarnaast kan de jarige met zijn/haar vrienden of familie op de foto met een hele coole taart gemaakt van LEGO® stenen. 

Natuurlijk kun je verder op eigen gelegenheid de attractie bezoeken en de kinderen kunnen genieten van de diverse onderdelen, waaronder ook een workshop met onze Meester Model Bouwer & de 4D bioscoop! Ook kunnen ze een échte ninja worden in de NINJAGO trainingszone,de meiden van LEGO® friends ontmoeten in de LEGO® FRIENDS zone, bouwen & racen in de test zone en punten scoren in de attractierit. 

 

Reserveren: Stuur een mail naar: scheveningen@legolanddiscoverycentre.com 

Vermeld hierbij de naam en leeftijd van de jarige, gewenste datum en tijd van de reservering en hoeveel kinderen en volwassenen aanwezig zullen zijn. De reservering is pas definitief na bevestiging van ons.

 

Meer informatie: 

  • De reservering is alleen voor de kamer, vergeet niet zelf nog tickets aan te schaffen!
  • Gelieve verzamelen bij de giraffe om vervolgens in 1 groep de attractie binnen te gaan, anders kan er onduidelijkheid ontstaan welk kind voor welk kinderfeestje komt. 
  • In elke zone van de attractie zijn medewerkers aanwezig om vragen te beantwoorden en te helpen met bouwen/spelen & leren. Ouders/begeleiders dienen zelf op de kinderen te letten en te allen tijde aanwezig te zijn in het centre.
  • De attractie is elke dag geopend tot 17:00. 
Boek nu
Health