Ga naar de hoofdinhoud

Pers & journalisten

Algemene informatie LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen verwelkomt families in de wonderlijke wereld van het LEGO® steentje. Tijdens het bezoek hebben kinderen de mogelijkheid om samen met hun vrienden en familie te bouwen, spelen en leren. De attractie bestaat uit vele interactieve onderdelen met onder andere Duplo, LEGO® Ninjago™ en LEGO® Friends™. Daarnaast zijn er ook genoeg plaatsen om gewoon lekker met LEGO te kunnen spelen en bouwen, is er een 4D bioscoop met leuke LEGO films en een spannende attractie-rit door een mooie LEGO stad!

Een van de onderdelen in de attractie is MINILAND, waar verschillende Haagse highlights zijn nagebouwd in duizenden LEGO steentjes. Ook zijn er “playmakers” aanwezig. Zij leren de bezoekers meer over LEGO en de verschillende bouwwerken en hoe zij dit thuis in de praktijk kunnen toe passen, door het geven van mini-workshops en speciale LEGO bouwsessies.

Mocht je een unieke bestemming zoeken voor het volgende uitstapje, dan is LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen zeker het bezoeken waard. Interactiviteit, creativiteit en leerzaamheid komen hier allemaal samen, om kinderen in de leeftijd van 3 tot 10 jaar oud een waardevol uitje te bezorgen. De attractie is volledig overdekt en een bezoek is te combineren met het naastgelegen SEA LIFE Scheveningen.

Algemene informatie over Merlin Entertainments:

Merlin Entertainments plc (Merlin) is wereldleider op het gebied van entertainment voor het hele gezin. Merlin exploiteert nu meer dan 130 attracties, 20 hotels en 6 vakantiedorpen in 25 landen en op 4 continenten. Hiermee is het de grootste exploitant van bezoekersattracties in Europa en de nummer twee wereldwijd. Het doel van Merlin is om samen met de 67 miljoen bezoekers over de hele wereld gedenkwaardige ervaringen en herinneringen te creëren. Dit dankzij de iconische merken, verschillende attractietypes en de toewijding en passie van ruim 28.000 medewerkers. Voor meer informatie: merlinentertainments.biz

Heeft u persgerelateerde vragen? Of wilt u graag op onze perslijst ?– stuur dan een mailtje naar: scheveningen@legolanddiscoverycentre.com

Health