Ga naar de hoofdinhoud

Bezoekersvoorwaarden

Bij uw bezoek aan LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen gaat u akkoord met de huisregels van de attractie.

  • Let op: Volwassenen moeten worden vergezeld door een kind (van 12 jaar of jonger) wanneer ze de attractie bezoeken. (Met uitzondering van avonden voor volwassenen.) Meerdere volwassenen zijn welkom met één kind.
  • Roken en het nuttigen van alcoholhoudende dranken of andere verdovende middelen is in LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen niet toegestaan.
  • LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen is niet aansprakelijk voor verwondingen veroorzaakt door onderdelen van de attractie.
  • Uw bezoek aan LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen - en al haar faciliteiten - is geheel op eigen risico. LEGOLAND® Discovery Centre is niet aansprakelijk voor verwondingen, vermissing en/of beschadiging van uw eigendommen.
  • Tijdens uw bezoek dient u in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. U kunt worden verzocht dit te tonen.
  • Het dragen van gepaste kleding is verplicht (geen badkleding).
  • Voor uw en onze veiligheid maken wij gebruik van beveiligingscamera's
  • Bij diefstal schakelen wij de politie in.

 

 

Promoties & Kortingsacties


Promotionele acties zijn niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen. En dus ook niet in combinatie met voorverkoopkaarten die u via onze website aanschaft. Het maximum aantal personen waarvoor de promotie geldig is en de uiterlijke geldigheidsdatum staat op de kortingsvoucher vermeld.

Jaarpassen zijn alleen geldig indien deze voorzien zijn van een pasfoto.

 

 

Overige voorwaarden


Hoewel er grote zorg en aandacht wordt besteed aan onze website - en andere uitingen - kunnen er altijd (druk)fouten ontstaan. LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen is op geen enkele manier aansprakelijk te houden voor zet- en drukfouten in haar uitingen.

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen is op geen enkele manier aansprakelijk te houden voor eventuele schade geleden door (informatie / materialen) op onze website en/of andere uitingen.

 

 

Covid-19

Veiligheidsmaatregelen

Als reactie op de Covid-19-pandemie hebben we bij elk van onze Attracties specifieke veiligheidsmaatregelen ingevoerd om de gezondheid, de veiligheid en het welzijn van de personen die onze Attracties bezoeken, te garanderen.

Een volledige lijst van de veiligheidsmaatregelen die bij onze Attracties worden genomen, is beschikbaar op de website.

Eisen voor bezoekers

De veiligheidsmaatregelen die zijn genomen naar aanleiding van de Covid-19 pandemie zijn er om de veiligheid en het welzijn van alle gasten die onze attractie bezoeken te waarborgen. Het is in het belang van iedereen op onze Attractie om te voldoen aan de veiligheidsmaatregelen die zijn ingesteld. Daarom behouden wij ons het recht voor om, indien een persoon zich niet aan deze veiligheidsmaatregelen houdt, van hem/haar te eisen dat hij/zij de attractie in overeenstemming met deze voorwaarden verlaat.

Aanvaarding van risico's

De veiligheidsmaatregelen die worden en zijn ingevoerd, zijn bedoeld om het risico op besmetting met het Covid-19-virus tot een minimum te beperken, maar dit risico kan niet volledig worden weggenomen. Daarom erkent iedereen die onze Attracties bezoekt dat hij/zij dit op eigen risico doet.

Health