Ga naar de hoofdinhoud

Bezoekersvoorwaarden

Bij uw bezoek aan LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen gaat u akkoord met de huisregels van de attractie.

  • Let op: Volwassenen moeten worden vergezeld door een kind (van 12 jaar of jonger) wanneer ze de attractie bezoeken. (Met uitzondering van avonden voor volwassenen.) Meerdere volwassenen zijn welkom met één kind.
  • Roken en het nuttigen van alcoholhoudende dranken of andere verdovende middelen is in LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen niet toegestaan.
  • LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen is niet aansprakelijk voor verwondingen veroorzaakt door onderdelen van de attractie.
  • Uw bezoek aan LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen - en al haar faciliteiten - is geheel op eigen risico. LEGOLAND® Discovery Centre is niet aansprakelijk voor verwondingen, vermissing en/of beschadiging van uw eigendommen.
  • Tijdens uw bezoek dient u in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. U kunt worden verzocht dit te tonen.
  • Het dragen van gepaste kleding is verplicht (geen badkleding).
  • Voor uw en onze veiligheid maken wij gebruik van beveiligingscamera's
  • Bij diefstal schakelen wij de politie in.

 

 

Promoties & Kortingsacties


Promotionele acties zijn niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen. En dus ook niet in combinatie met voorverkoopkaarten die u via onze website aanschaft. Het maximum aantal personen waarvoor de promotie geldig is en de uiterlijke geldigheidsdatum staat op de kortingsvoucher vermeld.

Jaarpassen zijn alleen geldig indien deze voorzien zijn van een pasfoto.

 

 

Overige voorwaarden


Hoewel er grote zorg en aandacht wordt besteed aan onze website - en andere uitingen - kunnen er altijd (druk)fouten ontstaan. LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen is op geen enkele manier aansprakelijk te houden voor zet- en drukfouten in haar uitingen.

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen is op geen enkele manier aansprakelijk te houden voor eventuele schade geleden door (informatie / materialen) op onze website en/of andere uitingen.

 

 

 

Health