Ga naar de hoofdinhoud
Foto 20 01 2022 14 11 47

nieuw supertalent ontdekt

Het technische team van Legoland Discovery Centre Scheveningen bouwt een monster LEGO® Bouwwerk. Een achtbaan van meer dan 5.000 steentjes. Zo zie je maar weer: Iedereen kan alles bouwen met LEGO® steentjes.

Lees snel verder

Lego douche

Kids Crew is bekend!

Onze "Kids Crew" in Legoland Discovery Centre Scheveningen is gekozen... de deelnemers moesten er (vanwege corona) een jaar op wachten maar op 13 oktober mochten ze dan eindelijk aan de bouwwedstrijd mee doen.

De winnaars (in willekeurige volgorde) zijn: Faith (11 jaar), Evangeline (10 jaar) Jaimey (9 jaar) Milou (8 jaar) en Robin (10 jaar) -GEFELICITEERD

De winnaars kregen een "heerlijke" LEGO douche

Image00002groepfoto

Documentaire LEGOLAND Discovery Centre

Vanaf de zoektocht naar een Master Model Builder tot de opening van LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen heeft TV West ons gevolgd en hier een gave documentaire over gemaakt. 

Bekijk deel 1

Miniland

Wat is er te doen?

Kom gezellig bouwen, spelen en leren met het hele gezin! Bezoek de attractie en beleef je eigen LEGO® avontuur.

Ontdek de verschillende onderdelen van de attractie, zoals de Fantasie Express en de 4D Bioscoop. Samen bouwen met de meiden van LEGO® Friends en de LEGO® NINJAGO® Trainingszone verkennen. Of ga je liever op onderzoek uit in het DUPLO® Park en het Piraten Eiland?

Ontdek meer

Mijn zoon is een fervent Lego bouwer. Heeft zijn hart op kunnen halen. Het ziet er allemaal fantastisch uit! Ook zijn de medewerkers super vriendelijk en behulpzaam. De kinderen kunnen zelf met Duplo en Lego spelen, film kijken in de bioscoop, rijden met een treintje in een soort Lego wereld, kortom onwijs leuk en zeker een aanrader!

Google Reviews