Ga naar de hoofdinhoud

Tijdslot

Reserveer altijd een tijdslot!

Wij vinden het belangrijk dat iedereen die ons bezoekt een fantastische ervaring heeft. Er moet voldoende plek zijn om te kunnen bouwen, de 4D bioscoop te bezoeken, een ritje te maken in de Imagination Express en nog veel meer. Daarom werken wij met een beperkte capaciteit. Op drukke dagen kan het zijn dat bepaalde tijdsloten zijn uitverkocht. We kunnen dan geen mensen meer aan de kassa toelaten die niet hebben gereserveerd, totdat er weer een tijdslot beschikbaar is. Dit betekent dat je soms zonder tijdslot, een tijdje moet wachten voordat je de attractie kan bezoeken. Voorkom onnodig wachten en reserveer voor je bezoek een tijdslot!

Ticket met tijdslot

Heb je bij ons op de site een ticket geboekt met tijdslot? Dan ben je helemaal klaar voor je bezoek. Veel plezier!

Partnerticket

Heb je een ticket gekocht via een partner zonder tijdslot? Reserveer dan zo snel mogelijk hier een tijdslot en voorkom onnodig wachten aan de entree.

Meer informatie over tijdsloten

Ben je te vroeg? Geniet dan nog even van al het leuks dat de Scheveningse Boulevard te bieden heeft. Een wandeling langs het strand of een lekker kopje koffie in een van de strandtenten. De tijd vliegt voorbij. We zien je graag bij de entree als jouw tijdslot ingaat.

Kom je later aan dan jouw tijdslot? Dan is dat geen probleem. Jouw plekje in de attractie is gereserveerd en komt niet te vervallen als je te laat bent. Het ticket blijft geldig en je speeltijd gaat pas in als je de attractie betreedt. Veel plezier! 

Wil je een ticket of tijslot wijzigen, dan kan dat via de link in je ticket of tijdslot. Hier kan je zelf een wijziging aanbrengen. Let op: dit is altijd op basis van beschikbaarheid. Kan je een ander tijdslot niet kiezen, dan is deze al uitverkocht. 

Health