Ga naar de hoofdinhoud

Basisscholen

Prijzen schoolreisje 2024

LEGOLAND® Discovery Centre
Combi met SEA LIFE Scheveningen
Toegang€ 7,50
Toegang€ 10,50
Educatie€ 2,50
Combi Educatie€ 3,50
testramp

Energie en FUN

Natuurlijk heb jij een klas vol leergierige kinderen die ergens hun energie kwijt moeten. Laat ze maar lekker klimmen en klauteren in het Pirateneiland, sluipen door de Ninjago Trainingszone of een ritje maken door een prachtige LEGO® stad in de Imagination Express. Een ding is zeker: op de terugweg zit iedereen vol van inspiratie van deze leuke en leerzame ochtend!

Organiseer jouw educatieve schooluitje bij ons en je bent verzekerd van een super leerzame, creatieve en energieke reis. Je boekt een schoolreisje voor een super voordelig tarief vanaf 15 personen.

Les met LEGO

We bieden lessen aan waar met LEGO Education op een unieke en creatieve manier, met natuurwetenschappen gewerkt wordt.

 

Meer info

Twee schoolreisjes in één

Haal nog meer uit je schoolreis met een combinatiebezoek. Duik na je bezoek aan LEGOLAND® Discovery Centre in de indrukwekkende onderwaterwereld van SEA LIFE Scheveningen. Hier combineer je educatie met een unieke leeromgeving voor een onvergetelijke dag. 

Maak een reis langs de Nederlandse rivieren naar de diepe oceanen door 13 gethematiseerde ruimtes. Ontdek bijzondere zeedieren zoals de Humboldt pinguïns en de Aziatische kleinklauw otters. Ervaar leuke interactieve onderdelen zoals de voelpoel, interactieve zandbak en een leerzame speurtocht. 

School + LEGO Education workshop

Schoolreis gegevens
Wat is de naam van de school?
Gewenste datum
Met hoeveel personen brengen jullie een bezoek?

Contactgegevens

Met wie mogen wij contact opnemen?
Vul hier extra informatie in zodat wij jou beter kunnen helpen.
Ja, ik ga akkoord dat een van de medewerkers van LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen contact met mij opneemt over de organisatie van dit schoolreisje
Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van school communicatie via e-mail van LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen & SEA LIFE.
Health