Ga naar de hoofdinhoud

Basisscholen

Les met LEGO

We bieden lessen aan waar met LEGO Education op een unieke en creatieve manier, met natuurwetenschappen gewerkt wordt.

 

Meer info

Met LEGO® leer je meer dan je denkt!

Boek jouw schooluitje bij LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen en ervaar hoe leerzaam LEGO® kan zijn. We bieden verschillende interactieve activiteiten aan die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen van 3 tot en met 10 jaar, met daarnaast heel veel LEGO® Bouw & Speel zones.

Twee schooluitjes in één? Bezoek na LEGOLAND® DISCOVERY CENTRE ook SEA LIFE voor slechts €3,- p.p. extra. 

Creative Workshop

Creatief

Ieder kind is creatief, maar uit dat anders. Met LEGO® kan je alle kanten op. Alle bouwzones liggen vol met unieke lego-sets. Bezoek bijvoorbeeld Heartlake City en maak eigen verhalen met pony’s, gitaren en kleurrijke stenen. Of bouw fabelachtige fantasiedieren in de Ninjago-zone en kijk je ogen uit in de 4D bioscoop met spannende LEGO® films.  

Ervaar alle beroemde gebouwen van Den Haag en Scheveningen in MINILAND® en kijk hoe de stad verandert van dag naar nacht. Ontdek en bespreek wat er gebeurt en hoe een landschap zich aanpast. Een geweldige manier om spelenderwijs over de lokale geografie en architectuur te leren.

Een beetje extra uitdaging? Onze Master Model Builder legt iedereen graag de beste legotechnieken uit. Tijdens een van de coole workshop leren de kinderen stap voor stap hoe ze met LEGO® kunnen bouwen. Zit de toekomstige Master Model Builder bij jou in de klas?

Groepsbezoek bij LEGOLAND Discovery Centre

Technisch

Hoe kan je spelenderwijs leren over technisch inzicht? Wat dacht je van de Schud & Shake Zone! Dat is natuurkunde in actie: bouw een zo hoog mogelijk gebouw. Blijft jouw gebouw staan als de grond begint te trillen?

Op zoek naar meer snelheid? Op de Bouw & Test zone kunnen kinderen kennismaken met de natuurkunde van voortuigen. Gaat een auto sneller of langzamer met grotere wielen? Rijdt de auto sneller als je deze zwaarder maakt? Bouw, test en race met je eigen voertuigen om te kijken wat er gebeurt.

testramp

Energie en FUN

Natuurlijk heb jij een klas vol stuiterballen die ergens hun energie kwijt moeten. Laat ze maar lekker klimmen en klauteren in het Pirateneiland, sluipen door de Ninjago Trainingszone of een ritje maken door een prachtige LEGO® stad in de Imagination Express. Een ding is zeker: op de terugweg zit iedereen vol van inspiratie van deze leuke en leerzame ochtend!

Organiseer jouw schoolreisje bij ons en je bent verzekerd van een super leerzame, creatieve en energieke schoolreis. Je boekt een schoolreisje voor een super voordelig tarief vanaf 15 personen.

Teacher Day

Ben je leraar? kom ook naar onze Teacher Day!

Meer info

Twee schoolreisjes in één

Haal nog meer uit je schoolreis met een combinatiebezoek. Duik na je bezoek aan LEGOLAND® Discovery Centre in de indrukwekkende onderwaterwereld van SEA LIFE Scheveningen. Hier combineer je educatie met een unieke leeromgeving voor een onvergetelijke dag. 

Maak een reis langs de Nederlandse rivieren naar de diepe oceanen door 13 gethematiseerde ruimtes. Ontdek bijzondere zeedieren zoals de Humboldt pinguïns en de Aziatische kleinklauw otters. Ervaar leuke interactieve onderdelen zoals de voelpoel, interactieve zandbak en een leerzame speurtocht. 

Nieuwe leeromgeving

Leer meer over de dieren en wat zij precies eten tijdens de voederpresentaties. Ontdek welk zeedier zich aanpast aan de veranderende omgeving en ecosystemen. De les wordt gegeven door één van onze hosts, informeer bij boeking naar de mogelijkheden. 

Let op:
Je boekt een schoolreisje op een doordeweekse dag buiten de schoolvakanties. Minimaal 15 personen

Prijzen schoolreisje 2023

Alleen LEGOLAND Discovery Centre
LEGOLAND Discovery Centre en SEA LIFE Scheveningen
Per persoon €7,50
Per persoon €10,50
Health