Ga naar de hoofdinhoud

Basisscholen

Kom naar de lerarendag!

Ben je leraar? kom ook naar onze Lerarendag op 13 of 15 september!

Klik op de button voor de spelregels en meer info!

Meer info

Les met LEGO

We bieden lessen aan waar met LEGO Education op een unieke en creatieve manier, met natuurwetenschappen gewerkt wordt.

 

Meer info
Creative Workshop

Creatief

Ieder kind is creatief, maar uit dat anders. Met LEGO® kan je alle kanten op. Alle bouwzones liggen vol met unieke lego-sets. Bezoek bijvoorbeeld Heartlake City en maak eigen verhalen met pony’s, gitaren en kleurrijke stenen. Of bouw fabelachtige fantasiedieren in de Ninjago-zone en kijk je ogen uit in de 4D bioscoop met spannende LEGO® films.  

Ervaar alle beroemde gebouwen van Den Haag en Scheveningen in MINILAND® en kijk hoe de stad verandert van dag naar nacht. Ontdek en bespreek wat er gebeurt en hoe een landschap zich aanpast. Een geweldige manier om spelenderwijs over de lokale geografie en architectuur te leren.

Een beetje extra uitdaging? Onze Master Model Builder legt iedereen graag de beste legotechnieken uit. Tijdens een van de coole workshop leren de kinderen stap voor stap hoe ze met LEGO® kunnen bouwen. Zit de toekomstige Master Model Builder bij jou in de klas?

Groepsbezoek bij LEGOLAND Discovery Centre

Technisch

Hoe kan je spelenderwijs leren over technisch inzicht? Wat dacht je van de Schud & Shake Zone! Dat is natuurkunde in actie: bouw een zo hoog mogelijk gebouw. Blijft jouw gebouw staan als de grond begint te trillen?

Op zoek naar meer snelheid? Op de Bouw & Test zone kunnen kinderen kennismaken met de natuurkunde van voortuigen. Gaat een auto sneller of langzamer met grotere wielen? Rijdt de auto sneller als je deze zwaarder maakt? Bouw, test en race met je eigen voertuigen om te kijken wat er gebeurt.

testramp

Energie en FUN

Natuurlijk heb jij een klas vol stuiterballen die ergens hun energie kwijt moeten. Laat ze maar lekker klimmen en klauteren in het Pirateneiland, sluipen door de Ninjago Trainingszone of een ritje maken door een prachtige LEGO® stad in de Imagination Express. Een ding is zeker: op de terugweg zit iedereen vol van inspiratie van deze leuke en leerzame ochtend!

Organiseer jouw schoolreisje bij ons en je bent verzekerd van een super leerzame, creatieve en energieke schoolreis. Je boekt een schoolreisje voor een super voordelig tarief vanaf 15 personen.

Twee schoolreisjes in één

Haal nog meer uit je schoolreis met een combinatiebezoek. Duik na je bezoek aan LEGOLAND® Discovery Centre in de indrukwekkende onderwaterwereld van SEA LIFE Scheveningen. Hier combineer je educatie met een unieke leeromgeving voor een onvergetelijke dag. 

Maak een reis langs de Nederlandse rivieren naar de diepe oceanen door 13 gethematiseerde ruimtes. Ontdek bijzondere zeedieren zoals de Humboldt pinguïns en de Aziatische kleinklauw otters. Ervaar leuke interactieve onderdelen zoals de voelpoel, interactieve zandbak en een leerzame speurtocht. 

Prijzen schoolreisje 2023

LEGOLAND Discovery Centre
Combi met SEA LIFE Scheveningen
Toegang€ 7,50
Toegang€ 10,50
Educatie€ 2,50
Combi Educatie€ 3,50

School + LEGO Education workshop

Schoolreis gegevens
Wat is de naam van de school?
Gewenste datum
Met hoeveel personen brengen jullie een bezoek?

Contactgegevens

Met wie mogen wij contact opnemen?
Vul hier extra informatie in zodat wij jou beter kunnen helpen.
Ja, ik ga akkoord dat een van de medewerkers van LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen contact met mij opneemt over de organisatie van dit schoolreisje
Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van school communicatie via e-mail van LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen & SEA LIFE.
Health