Ga naar de hoofdinhoud

Les met LEGO® Education

Leerlingen beleven coole 'aha'-momenten als ze de stenen in beweging zetten!

Les met LEGO®

Ontdek het plezier van LEGO® Education. Maak op een leuke en leerzame manier kennis met een nieuwe vorm van leren! Met LEGO® Education krijgen de kinderen een bouwopdracht dat past bij hun ontwikkeling.

Tijdens de les worden de kinderen betrokken bij het experimenteren met krachten, beweging en acties binnen een bouwwerk. De kinderen leren hoe bepaalde krachten over gaan in beweging en wat voor acties dat dan met zich meebrengt, om vervolgens te experimenteren met die krachten.

Les met LEGO® bevordert de kennis van natuurwetenschap door eenvoudige, praktijkgerichte leerervaringen. Leerlingen beleven coole 'aha'-momenten als ze de stenen in beweging zetten!

LEGO Education Workshop Bij LEGOLAND Discovery Centre

Leren en Spelen

De les wordt gegeven aan kleine groepen. Hierdoor hebben de andere leerlingen de ruimte om te bouwen en te ontdekken binnen de attractie. Het is ook mogelijk om Les met LEGO te combineren met een (educatief) bezoek aan SEA LIFE Scheveningen.

Interesse in een lespakket bij LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogeljik contact met je op.

School + LEGO Education workshop

Schoolreis gegevens
Wat is de naam van de school?
Gewenste datum
Met hoeveel personen brengen jullie een bezoek?

Contactgegevens

Met wie mogen wij contact opnemen?
Vul hier extra informatie in zodat wij jou beter kunnen helpen.
Ja, ik ga akkoord dat een van de medewerkers van LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen contact met mij opneemt over de organisatie van dit schoolreisje
Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van school communicatie via e-mail van LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen & SEA LIFE.

Contact

Je kan ook altijd contact met ons opnemen via Scheveningen@legolanddiscoverycentre.com

Health