Ga naar de hoofdinhoud

Les met LEGO® Education

Leerlingen beleven coole 'aha'-momenten als ze de stenen in beweging zetten!

Leg met LEGO®

Ontdek het plezier van LEGO Education. Maak op een leuke en leerzame manier kennis een nieuwe vorm van leren! Met LEGO Education krijgt het kind een bouwopdracht dat past bij de onwikkeling.

Tijdens de les wordt het kind betrokken om te experimenteren met krachten, beweging en acties binnen een bouwwerk. Het kind leert hoe bepaalde krachten over gaan in beweging en wat voor acties dat dan met zich meebrengt, om vervolgens te experimenteren met die krachten.

Les met LEGO bevordert de kennis van natuurwetenschap door eenvoudige, praktijkgerichte leerervaringen. Leerlingen beleven coole 'aha'-momenten als ze de stenen in beweging zetten!

LEGO Education Workshop Bij LEGOLAND Discovery Centre

Leren en Spelen

De les wordt gegeven aan kleine groepen. Hierdoor hebben de andere leerlingen de ruimte om te bouwen en te ontdekken binnen de attractie. Het is ook mogelijk om Les met LEGO te combineren met een (educatief) bezoek aan SEA LIFE Scheveningen.

Interesse in een lespakket bij LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogeljik contact met je op.

School + LEGO Education workshop

Schoolreis gegevens
Wat is de naam van de school?
Met hoeveel personen brengen jullie een bezoek?

Contactgegevens

Met wie mogen wij contact opnemen?
Ja, ik ga akkoord dat een van de medewerkers van LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen of Cool Event contact met mij opneemt over de organisatie van dit schoolreisje
Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van gepersonaliseerde communicatie via e-mail van LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen & Merlin Entertainments Group ("Merlin") en met het verwerken van mijn gegevens om op maat gemaakte reclame te ontvangen. Details over Merlin-merken en attracties [en verwerkingsactiviteiten] staan beschreven in het privacybeleid. Ik begrijp dat ik mij op elk moment kan uitschrijven via de e-mail-uitschrijfmogelijkheid.

Contact

Je kan ook altijd contact opnemen via Scheveningen@legolanddiscoverycentre.com

Health