Ga naar de hoofdinhoud

Workshop met LEGO® Education

Voeg een leerzame workshop toe aan je schoolreis of excursie

Leerzame workshop

Ontdek het plezier van een workshop met LEGO Education sets. Maak op een leuke leerzame manier kennis een nieuwe vorm van leren. 

LEGO Education Workshop Bij LEGOLAND Discovery Centre

Bouwen en leren

Met bouwen kan je heel veel leren. Techniek met tandwielen of natuurkunde met een schans of basketball. Voor verschillende leeftijden hebben we bijpassende workshops. 

Interesse in een schoolreisje in combinatie met een LEGO Education workshop? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

School + LEGO Education workshop

Schoolreis gegevens
Wat is de naam van de school?
Met hoeveel personen brengen jullie een bezoek?

Contactgegevens

Met wie mogen wij contact opnemen?
Ja, ik ga akkoord dat een van de medewerkers van LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen of Cool Event contact met mij opneemt over de organisatie van dit schoolreisje
Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van gepersonaliseerde communicatie via e-mail van LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen & Merlin Entertainments Group ("Merlin") en met het verwerken van mijn gegevens om op maat gemaakte reclame te ontvangen. Details over Merlin-merken en attracties [en verwerkingsactiviteiten] staan beschreven in het privacybeleid. Ik begrijp dat ik mij op elk moment kan uitschrijven via de e-mail-uitschrijfmogelijkheid.

Contact

Je kan ook altijd contact opnemen via Scheveningen@legolanddiscoverycentre.com

Health