Ga naar de hoofdinhoud

Toegankelijkheid

Bezoekers met een beperking

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen is ontworpen met uw behoeften in gedachten. We herzien onze risicobeoordelingen en ons beleid jaarlijks om ervoor te zorgen dat we zo toegankelijk mogelijk blijven voor alle gasten, ook voor rolstoelen. Let op: ALLE volwassenen moeten worden begeleid door een kind (van 12 jaar en jonger) om de attractie te bezoeken (met uitzondering van volwassenen avonden). Wil je bij ons een rolstoel reserveren? Stuur dan een mailtje met de gewenste datum, en het tijdstip van uw bezoek naar scheveningen@legolanddiscoverycentre.com

Mobiliteit

De attractie inc. 4D bioscoop en Imagination Express is rolstoeltoegankelijk. Houd er rekening mee dat gasten voor de Imagination Express in staat moeten zijn om met of zonder hulp van een verzorger op het voertuig te kunnen overstappen. In de attractie rit is het vereist dat gasten zonder hulp rechtop kunnen zitten. Waar nodig helpen onze teamleden je graag verder!

Begeleider gratis

Bij elke betaalde bezoeker (niet geldig met andere kortingen) met een mobiliteitsbeperking heeft één begeleider gratis toegang.

Geluid & licht

Er wordt in de attractie gebruik gemaakt van licht- en geluidseffecten - wees alstublieft voorbereid als dit een probleem is.

Geleidehonden

LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen verwelkomt werkende geleidehonden, huisdieren zijn niet toegestaan. 

Toiletten en voorzieningen

Er is een toegankelijk toilet en een verschoonruimte beschikbaar, deze bevinden zich aan de achterkant van de attractie.

Airco

De attractie is voorzien van airco. Ook op een warme dag kan je bij ons komen bouwen, spelen en afkoelen.

Health