Ga naar de hoofdinhoud

LEGO® winkel

Je hebt geen toegangskaart nodig om de LEGO® winkel te bezoeken

Koop je favoriete LEGO® sets, LEGOLAND® exclusives en nog veel meer in onze LEGO winkel!

Je hebt geen entreekaartje nodig om de LEGO winkel te bezoeken.

LEGO® Shop
20230823 090109

LEGO® winkel

Onze winkel is gevuld met te gekke producten. We verkopen het volledige LEGO assortiment, inclusief LEGOLAND® exclusives! Ook hebben we de nieuwste LEGO producten, waaronder  LEGO DREAMZzz, LEGO Harry Potter, LEGO STAR WARS, LEGO CITY & LEGO FRIENDS.

Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment sleutelhangers, waar jouw favoriete figuur vast tussen zit. Ook kun je bekers, magneten en broodtrommels uitzoeken. Kom dus snel naar onze winkel en neem een steengoed souvenir mee naar huis! Je hebt geen LEGOLAND Discovery Centre ticket nodig om de winkel te bezoeken!

 

AVATAR

Opruiming!

Opruiming!

In onze winkel krijg je nu 25% korting op alle LEGO Avatar en Indiana Jones sets. Dompel jezelf onder in de filmavonturen van actieheld Indiana Jones of de magische wereld van Avatar en bouw de filmscenes na in LEGO. Dit kan nu extra voordelig door te profiteren van onze korting.

Daarnaast hebben we ook 25% korting op diverse Exclusive sets, zoals de Loopcoaster, The Office, BTS en het tafelvoetbal.

Kom naar onze winkel om te profiteren van deze aanbiedingen!

OP = OP

20230903 122510

Acties!

Ontvang set 40598 Gringotts Vault gratis als je voor minimaal € 130,- aan LEGO Harry Potter sets koopt!

Inspireer kinderen om magische Harry Potter™ scènes na te spelen en hun munten te bewaren met dit LEGO® stenen Gringotts™ kluis model (40598). Het is een bouwbare bankkluis met een opengaande deur, een afneembare achterkant en een muntsleuf bovenop. Het bevat ook een kobold minifiguur, die op de kluiskar kan rijden op het spoor. Het is een magisch cadeau voor Harry Potter fans vanaf 8 jaar en kan worden aangesloten op 76417 Gringotts Wizarding Bank – Collectors’ Edition (apart verkrijgbaar) voor extra speelmogelijkheden.

Bezoek onze winkel om te profiteren van deze aanbieding!

OP = OP

Goed om te weten:

  • LEGOLAND Discovery Centre jaarpashouders krijgen 5% korting op geselecteerde items. Korting geldt niet op reeds afgeprijsde artikelen.
  • Bij een aankoop in de winkel is het niet mogelijk om punten te laden op een LEGO VIP-kaart. Ter compensatie wordt er een korting van 5% aangeboden voor LEGO VIP-leden.
  • In de LEGO winkel worden geen cadeaukaarten verkocht en accepteren wij geen LEGO cadeaukaarten als betaalmiddel.
  • In LEGOLAND Discovery Centre en de LEGO winkel kan alleen met PIN worden betaald.

Kortingen kunnen niet worden gecombineerd. 

Health