Ga naar de hoofdinhoud

LEGO® winkel

Je hebt geen toegangskaart nodig om de LEGO® winkel te bezoeken

Koop je favoriete LEGO® sets, LEGOLAND® exclusives en nog veel meer in onze LEGO winkel!

Je hebt geen entreekaartje nodig om de LEGO winkel te bezoeken.

LEGO® Shop
Standaard ticket

LEGO® winkel

Onze winkel is gevuld met te gekke producten. We verkopen het volledige LEGO assortiment, inclusief LEGOLAND® exclusives! Ook hebben we de nieuwste LEGO producten, waaronder  LEGO DREAMZzz, LEGO Harry Potter, LEGO STAR WARS, LEGO CITY & LEGO FRIENDS.

Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment sleutelhangers, waar jouw favoriete figuur vast tussen zit. Ook kun je bekers, magneten en broodtrommels uitzoeken. Kom dus snel naar onze winkel en neem een steengoed souvenir mee naar huis! Je hebt geen LEGOLAND Discovery Centre ticket nodig om de winkel te bezoeken!

 

Untitled Design (12)

Cadeau bij aankoop!

Vier het Jaar van de Draak in LEGO® stijl!

Vier Chinees Nieuwjaar 2024 met deze LEGO® Jaar van de Draak bouw- en displayset (40611) voor kinderen vanaf 8 jaar. Het drakenmodel heeft grote ogen en een beweegbare staart. Hij staat op een standaard van LEGO stenen die de lucht en de wolken voorstelt, plus een rode envelop die voorspoed symboliseert. Dit model maakt deel uit van een serie LEGO dieren van de dierenriem om te verzamelen en is een leuk cadeau-idee voor Chinees Nieuwjaar waar het hele gezin van kan genieten.

Bij besteding van € 79,99,- of meer aan LEGO® sets krijg je deze cadeau! 

Wees er snel bij, want OP=OP!

 

 

 

Untitled Design (6)

Opruiming!

In onze winkel krijg je 25% korting op alle LEGO Avatar en diverse andere sets zoals Disney Buzz Lightyear, Marvel Wakanda Forever sets en STAR WARS advent kalenders. Dompel jezelf onder in de magische wereld van Disney en bouw de filmscenes na in LEGO. Dit kan nu extra voordelig door te profiteren van onze korting.

Daarnaast hebben we ook 25% korting op diverse Exclusive sets, zoals BTS en de Hulkbuster.

Kom naar onze winkel om te profiteren van deze aanbiedingen!

OP = OP

Goed om te weten:

  • LEGOLAND Discovery Centre jaarpashouders krijgen 5% korting op geselecteerde items. Korting geldt niet op reeds afgeprijsde artikelen.
  • Bij een aankoop in de winkel is het niet mogelijk om punten te laden op een LEGO VIP-kaart. Ter compensatie wordt er een korting van 5% aangeboden voor LEGO VIP-leden.
  • In de LEGO winkel worden geen cadeaukaarten verkocht en accepteren wij geen LEGO cadeaukaarten als betaalmiddel.
  • In LEGOLAND Discovery Centre en de LEGO winkel kan alleen met PIN worden betaald.

Kortingen kunnen niet worden gecombineerd. 

Health