Ga naar de hoofdinhoud

LEGO® winkel

Je hebt geen toegangskaart nodig om de LEGO® winkel te bezoeken

Koop je favoriete LEGO® sets, LEGOLAND® exclusives en nog veel meer in onze LEGO winkel!

Je hebt geen entreekaartje nodig om de LEGO winkel te bezoeken.

LEGO® Shop
V2 Winkel Genkipt

LEGO® winkel

Momenteel zijn wij druk bezig met het inrichten van de LEGO® winkel. 

Onze winkel wordt gevuld met te gekke producten. We gaan het volledige LEGO assortiment, inclusief LEGOLAND® exclusives verkopen! Ook hebben we de nieuwste LEGO producten, waaronder LEGO Harry Potter, LEGO STAR WARS, LEGO CITY & LEGO FRIENDS.
Op zoek naar dat ene steentje? Neem een kijkje bij de Pick a Brick* wall, grote kans dat je daar dat ene steentje kunt vinden. Altijd al willen weten hoe je eruit zou zien als minifiguur? Stel dan je eigen minifiguur samen*. Met zoveel verschillende producten, is er écht voor ieder wat wils.

Neem een steengoede ​​souvenir mee naar huis na je LEGO avontuur of bezoek alleen de LEGO winkel - je hebt geen LEGOLAND Discovery Centre ticket nodig om de winkel te bezoeken!

*I.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus is het helaas niet mogelijk om een Pick A Brick beker te vullen of zelf een minifiguur te bouwen. Er zijn gevulde Pick A Brick bekers en verpakkingen met samengestelde minifiguren beschikbaar. 

Goed om te weten:

  • LEGOLAND Discovery Centre jaarpashouders krijgen 5% korting op geselecteerde items. Korting geldt niet op reeds afgeprijsde artikelen.
  • Bij een aankoop in de winkel is het niet mogelijk om punten te laden op een LEGO VIP-kaart. Ter compensatie wordt er een korting van 5% aangeboden voor LEGO VIP-leden.
  • In de LEGO winkel worden geen cadeaukaarten verkocht en accepteren wij geen LEGO cadeaukaarten als betaalmiddel.

Kortingen kunnen niet worden gecombineerd.