Ga naar de hoofdinhoud

LEGO® winkel

Je hebt geen toegangskaart nodig om de LEGO® winkel te bezoeken

Koop je favoriete LEGO® sets, LEGOLAND® exclusives en nog veel meer in onze LEGO winkel!

Je hebt geen entreekaartje nodig om de LEGO winkel te bezoeken.

LEGO® Shop
Standaard ticket

LEGO® winkel

Onze winkel is gevuld met te gekke producten. We verkopen het volledige LEGO assortiment, inclusief LEGOLAND® exclusives! Ook hebben we de nieuwste LEGO producten, waaronder  LEGO DREAMZzz, LEGO Harry Potter, LEGO STAR WARS, LEGO CITY & LEGO FRIENDS.

Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment sleutelhangers, waar jouw favoriete figuur vast tussen zit. Ook kun je bekers, magneten en broodtrommels uitzoeken. Kom dus snel naar onze winkel en neem een steengoed souvenir mee naar huis! Je hebt geen LEGOLAND Discovery Centre ticket nodig om de winkel te bezoeken!

 

Ontwerp Zonder Titel (3)

Opruiming!

In onze winkel krijg je 50% korting op geselecteerde LEGO® Technic, Marvel, DUPLO en Minecraft sets. Dompel jezelf onder in een van deze werelden door extra voordelig gebruik te maken van deze korting.

Kom naar onze winkel om te profiteren van deze aanbiedingen!

OP=OP!

Ontwerp Zonder Titel (5)

Cadeau bij aankoop!

Beleef volop bouwplezier met de LEGO® Waterpark (40685) set voor kinderen vanaf 7 jaar. De set zit boordevol details waar jonge zwemmers dol op zullen zijn en is daarmee een geweldig cadeau voor Kinderdag!

Deze set krijg je cadeau bij aankopen vanaf €100,-

OP=OP!

Goed om te weten:

  • LEGOLAND Discovery Centre jaarpashouders krijgen 5% korting op geselecteerde items. Korting geldt niet op reeds afgeprijsde artikelen.
  • Bij een aankoop in de winkel is het niet mogelijk om punten te laden op een LEGO VIP-kaart. Ter compensatie wordt er een korting van 5% aangeboden voor LEGO VIP-leden.
  • In de LEGO winkel worden geen cadeaukaarten verkocht en accepteren wij geen LEGO cadeaukaarten als betaalmiddel.
  • In LEGOLAND Discovery Centre en de LEGO winkel kan alleen met PIN worden betaald.

Kortingen kunnen niet worden gecombineerd. 

Health