Ga naar de hoofdinhoud

Merlin's Magic Wand

Merlin Entertainments en LEGOLAND® Discovery Centre ondersteunen de Merlin's Magic Wand Foundation. Dit goede doel brengt de magie terug bij ernstig zieke, gehandicapte en kansarme kinderen.

Merlin's Magic Wand

Over Merlin's Magic Wand

Magische ervaringen:
Al meer dan 10 jaar zorgt Merlin's Magic Wand (MMW) voor magische ervaringen bij kinderen die dit het meest nodig hebben. Dit doen zij zowel in Nederland, als in de omgeving van alle Merlin-attracties wereldwijd!

Magical Days Out:
Het 'Magical Days' Out-programma biedt kinderen een gratis dagje uit bij een van de Merlin-attractie van hun keuze. MMW geeft gratis tickets aan kinderen en hun gezinnen via de Merlin Entertainments attracties en via meer dan honderd goede doelen en liefdadigheids-organisaties. Zo bereiken ze zo veel mogelijk mensen.

Changing Places

Magic on Tour:
Met het 'Magic On Tour'-programma brengt MMW de magie van de attracties over op kinderen die niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn. Door te werken met o.a. personages, attracties, artiesten en dierverzorgers brengen we de magie naar de kinderen die het het hardst nodig hebben. Zo brengen ze de magie en plezier tot leven waar de kinderen ook zijn.

Merlin's Magic Spaces:
Het Magic Spaces-programma transformeert gebieden waar kinderen veel tijd doorbrengen, waaronder ziekenhuizen, hospices, weeshuizen en scholen, in adembenemende ruimtes! Elke Merlin-attractie kan een ruimte nomineren die moet worden getransformeerd en dit samen met MMW ontwerpen en uitvoeren. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen dagelijks van de magie van Merlin kunnen genieten. 

Kijk voor meer informatie op merlinsmagicwand.org

Health