Ga naar de hoofdinhoud

Volwassenenavond

De Volwassenenavond van vrijdag 30 september is helemaal uitverkocht

De Volwassenenavond van 30 september is helemaal uitverkocht. Houd de website en social media in de gaten voor de volgende editie.

Volwassenenavond vrijdag 30 september 2022 


Je kan weer helemaal losgaan in onze attractie van 18:15 - 21:00 uur. De LEGO winkel is geopend tot 21:30. 

We gaan er weer een hele mooie avond van maken. bekijk hier het programma. 

Ernesto

Spreker: Ernesto Lemke

Ernesto is een hedendaagse kunstenaar die tijdens zijn deelname aan Legomasters ontdekte dat hij kon ‘schilderen met steentjes’ en daarmee was ‘Brickpainting’ geboren. In het tv-programma ‘Sterren op het Doek’ won hij met zijn Brickpainting van Arjen Lubach en sindsdien is zijn werk te zien geweest in verschillende grote musea. Ernesto’s ervaring als kunstdocent stelt hem in staat enthousiast en kundig te kunnen vertellen over (zijn) kunst in de meest brede zin van het woord. Tijdens deze lezing neemt Ernesto je mee in zijn verhaal. Hij vertelt hoe zijn achtergrond als kunstenaar van invloed is op zijn unieke manier van ‘schilderen’ met Lego.

Opzet Bouwwedstrijd (1)

Bouwwedstrijd:

Ook deze editie is er weer een bouwwedstrijd. Bouw jij fluitend de sterren van de hemel en klinkt deze LEGO® uitdaging als muziek in je oren? Geef je dan snel op! Deze editie is het thema: “Muziekinstrument”. Zoals altijd heb je 45 minuten de tijd om jouw creatie te bouwen. Deze keer hoeft het geen solo te zijn, maar kan je ook kiezen voor een duet! Schrijf je samen in of laat je koppelen aan een van de andere bouwers. Bouw jij liever alleen, dan mag dat natuurlijk ook!

Let op: inschrijving alleen geldig in combinatie met een geldig ticket voor de volwassenenavond van 30 september voor alle deelnemers. 

Schrijf je nu in!
Blind Bouwen (1)

Workshops:

We hebben deze avond twee workshops. Het “blind bouwen” is weer terug. Laat je blinddoeken en bouw volledig op de tast. Natuurlijk onder begeleiding van een van onze playmakers. Of heb jij altijd al willen meebouwen aan Miniland? Dan is dit jouw kans! Bouw een boom en laat deze planten in onze miniatuurstad.

Health