Ga naar de hoofdinhoud

BSO/KDV

Inspireer kinderen met behulp van LEGO®!

Met miljoenen LEGO®-stenen onder één dak is de sky the limit in LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen. Het is dé ideale plek om kinderen een wereld van plezier, creativiteit en verbeeldingskracht te laten ervaren. Elk kind kent LEGO®, dus ze zullen meteen bekend zijn met het idee achter het LEGOLAND® Discovery Centre: ongelooflijke dingen bouwen en er een verhaal omheen maken.

De attractie biedt verschillende interactieve activiteiten die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen van 3 tot en met 10 jaar, met daarnaast vele LEGO Bouw & Speel zones. Stimuleer technische inzichten, kunst en ontwerp van kinderen door auto's te maken en ermee racen op onze snelheidsbaan. Gaat de auto sneller of langzamer met grotere wielen? Rijdt de auto sneller als je deze zwaarder maakt? Bouw, test en race met je eigen voertuigen om te kijken wat er gebeurt!

Gebouwen bouwen voor de Schud & Shake Zone is natuurkunde in actie, kinderen maken hier gebruik van technisch inzicht om het ontwerp te laten slagen!

Bekijk in MINILAND® hoe de stad verandert van dag naar nacht. Ontdek en bespreek hoe een landschap verandert en zich aanpast. Een geweldige manier om wat lokale geografie te leren, creatief te zijn en een stukje geschiedenis te leren.

Heartlake City is dé perfecte plaats voor kinderen om een eigen verhalen te creëren. Gebruik fantasie, het landschap en de karakters om het verhaal tot leven te brengen. 

Ga lekker klimmen en klauteren in het Pirateneiland, sluip door de Ninjago Trainingszone en maak een ritje door een prachtige LEGO stad in de Imagination Express. Bezoek ook de 4D bioscoop en kijk samen naar leuke en spannende LEGO films. 

Let op:
Een groep moet uit minstens 10 personen bestaan.

Combi bezoek LEGOLAND® Discovery Centre & SEA LIFE Scheveningen

Neem een duik en ontdek de onderwaterwereld! SEA LIFE Scheveningen combineert educatie met een unieke leeromgeving voor een onvergetelijke dag. 

Een ontdekkingsreis:
Maak een reis langs de Nederlandse rivieren naar de diepe oceanen door 13 gethematiseerde ruimtes. Ontdek bijzondere zeedieren zoals de Humboldt pinguïns en de Aziatische kleinklauw otters. Ervaar leuke interactieve onderdelen zoals de voelpoel en de visfantasie, waarbij de tekeningen die de kinderen maken tot leven komen!

Een nieuwe leeromgeving: 
Leer meer over de dieren en wat zij precies eten tijdens de leerzame voederpresentaties. Ontdek welk zeedier zich aanpast aan de veranderende omgeving en ecosystemen. De voerpresentatie wordt gegeven door één van onze hosts. Elke dag is er van 11:00 tot 16:00 om elk heel uur een voerpresentatie.

BSO's en Kinderdagverblijven kunnen gebruik maken van de schooltickets. 

Let op:
Een groep moet uit minstens 10 personen bestaan.

Let op:
Je boekt een schoolreisje op een doordeweekse dag buiten de schoolvakanties. Minimaal 10 personen

Prijzen BSO/KDV 2023

Alleen LEGOLAND® Discovery Centre
LEGOLAND® Discovery Centre en SEA LIFE Scheveningen
Per persoon €7,50
Per persoon €10,50
Health