Ga naar de hoofdinhoud

Go back to blog

Eerste bouwwedstrijd groot succes

  • vrijdag 22 april 2022
  • Volwassenenavond, Bouwwedstrijd, AFOL

Winnaar Milan Raket

Een grote berg met LEGO® steentjes, een groep LEGO® fans en 45 minuten op de klok. Alles wat je nodig hebt om echte AFOL's (Adult Fan of LEGO®) prachtige kunstwerken te laten maken. Met het thema "zomer" konden ze helemaal losgaan. Van watermeloen tot zandkasteel, alles kwam voorbij. De uiteindelijke winnaar: het levensechte LEGO® ijsje van Milan. Hij mag zich de allereerste winnaar van de Volwassenenavond bouwwedstrijd noemen. Zijn kunstwerk staat deze maand in de attractie totdat de strijd bij de volgende Volwassenenavond op 20 mei weer losbarst.

Opzet Bouwwedstrijd

Dat bouwen met LEGO® niet alleen voor kinderen is, weten we al een tijdje. Daarom staan er ook speciale Volwassenenavonden op het programma bij LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen. De afgelopen editie was weer een groot succes. Naast de bouwwedstrijd gaf Dirk Denoyelle een presentatie over bijzondere kunstwerken en levenechte LEGO® portretten en er was een speciale workshop "blind bouwen". Een vol programma wat smaakt naar meer. 

Blind Bouwen

LEGOLAND® Discovery Centre gaat door met het organiseren van deze avonden. De volgende editie vindt plaats op vrijdag 20 mei. Ook deze avond is er weer een bouwwedstrijd en andere bijzondere activiteiten. Voor het eerst heeft de avond ook een eigen thema: Naar de Ruimte. Tickets zijn verkrijgbaar via de website. 

Koop nu

Presentatie Zaal

Health