Ga naar de hoofdinhoud

Goed om te weten vóór je bezoek

Duplo Close Up

Veilig spelen

  • Om een veilig bezoek te garanderen hebben we een aantal gezondheids- en veiligheidsmaatregelen geïntroduceerd, zodat je er zeker van kunt zijn dat jij en je kids veilig kunnen spelen. Zo worden alle speelzondes dagelijks grondig gereinigd en ook alle LEGO steentjes krijgen regelmatig een wasbeurt. 
  • LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen is geheel cashloos en accepteert alleen pin- en/of creditcard-betalingen.
  • Ons café serveert warme & koude dranken en heeft daar verschillende lekkere hapjes bij!
  • Heb je een jaarpas? Klik dan hier om een tijdslot te reserveren. 
  • Heb je een promo code? Klik dan hier om deze in te wisselen. 

Openingstijden: 

Attractie
De attractie is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00. Het laatste tijdslot is om 14:30. In de vakantie periodes kunnen de openingstijden afwijken. Kijk op onze website voor de actuele openingstijden.

LEGO® Winkel
De winkel is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00. Voor de shop heb je geen toegangsbewijs voor de attractie nodig. In de vakantie periodes kunnen de openingstijden afwijken. Kijk op onze website voor de actuele openingstijden.

Betalen: alleen met pinpas of creditcard

Houd er rekening mee dat je in zowel de attractie als de winkel alleen met pin kunt betalen.

Tickets & tijdsloten:

Wij werken met tijdsloten. Bij het aanschaffen van een ticket reserveer je automatisch een tijdslot. Het tijdslot is je aankomst datum- & tijd. Tickets & tijdsloten reserveren is uitsluitend online mogelijk, niet telefonisch of via de mail. 

Jaarpashouders:

Jaarpassen zijn persoonsgebonden. Let op: Voor elk bezoek moet je een tijdslot reserveren. Klik hier om direct te reserveren.

Kortingsvouchers:

Klik hier om deze te verzilveren. Je dient je kortingsvoucher in te leveren bij de kassa, anders kan toegang worden geweigerd.

Parkeren:

Houd er rekening mee dat het in de vakanties en op mooie dagen erg druk is in Scheveningen en op de wegen naar Scheveningen toe. Dit kan de bereikbaarheid erg beperken en invloed hebben op de reistijd. Voor de actuele verkeersinformatie klik hier. Je kunt het beste parkeren in de volgende parkeergarage: Parking Strand. 

 

 

Health