Ga naar de hoofdinhoud

Goed om te weten vóór je bezoek

Duplo Close Up

Veilig spelen

  • Om een veilig bezoek te garanderen hebben we een aantal gezondheids- en veiligheidsmaatregelen geïntroduceerd, zodat je er zeker van kunt zijn dat jij en je kids veilig kunnen spelen. Deze maatregelen omvatten een grondige diepe reiniging tussen alle sessies, verminderde capaciteit, hulpmiddelen voor sociale afstand en handdesinfectie die overal in de attractie beschikbaar is.
  • Elke dag zijn er schoongemaakte en gedesinfecteerde LEGO-stenen om mee te spelen.
  • Tussen de sessies door wordt er schoongemaakt om ervoor te zorgen dat alle bezoekers in een veilige en comfortabele omgeving kunt genieten.

Ninjago

Heb je een kortingsvoucher?

Je dient je kortingsvoucher in te leveren bij de kassa, anders kan toegang worden geweigerd.

Klik hier

Openingstijden: 

Attractie
De attractie is dagelijks geopend van 9:30 tot 16:30. Het laatste tijdslot is om 14:15. 

LEGO® Winkel
De winkel is dagelijks geopend van 9:00 tot 17:00. Voor de shop heb je geen toegangsbewijs voor de attractie nodig. 

Betalen: alleen met pinpas of creditcard

Houd er rekening mee dat je in zowel de attractie als de winkel alleen met pin kunt betalen.

Tickets & tijdsloten:

Vanaf 1 september werken wij met tijdsloten. Bij het aanschaffen van een ticket reserveer je automatisch een tijdslot. Het tijdslot is je aankomst datum- & tijd. Tickets & tijdsloten reserveren is uitsluitend online mogelijk, niet telefonisch of via de mail. 

Jaarpashouders:

Jaarpassen zijn persoonsgebonden. Let op: Voor elk bezoek moet je een tijdslot reserveren. Klik hier om direct te reserveren.

Kortingsvouchers:

Klik hier om deze te verzilveren. Je dient je kortingsvoucher in te leveren bij de kassa, anders kan toegang worden geweigerd.

Parkeren:

Houd er rekening mee dat het in de vakanties en op mooie dagen erg druk is in Scheveningen en op de wegen naar Scheveningen toe. Dit kan de bereikbaarheid erg beperken en invloed hebben op de reistijd. Voor de actuele verkeersinformatie klik hier. Je kunt het beste parkeren in de volgende parkeergarages: Parking Nieuwe Parklaan of Parking Strand.