Ga naar de hoofdinhoud
AFOL Nights

Volwassenenavond

Wil jij LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen bezoeken, maar heb je geen kinderen? Of heb je wel kinderen, maar wil je een avondje uit met andere LEGO® fans beleven? Bezoek dan een van de Volwassenenavonden.

Hou onze website of social media in de gaten voor de volgende volwassenenavond.

Klik hier voor een impressie van de eerste AFOL avond

Meer informatie

Auto En Auto

Nieuwe brandweerauto in MINILAND®

Woensdag 30 maart onthulde Legoland Discovery Centre Scheveningen een unieke brandweerauto van Brandweer Haaglanden: een strandjeep van het Surf&Rescueteam van kazerne Scheveningen.

Lees verder

Foto 20 01 2022 14 11 47

nieuw supertalent ontdekt

Het technische team van Legoland Discovery Centre Scheveningen bouwt een monster LEGO® Bouwwerk. Een achtbaan van meer dan 5.000 steentjes. Zo zie je maar weer: Iedereen kan alles bouwen met LEGO® steentjes.

Lees snel verder

Miniland

Wat is er te doen?

Kom gezellig bouwen, spelen en leren met het hele gezin! Bezoek de attractie en beleef je eigen LEGO® avontuur.

Ontdek de verschillende onderdelen van de attractie, zoals de Fantasie Express en de 4D Bioscoop. Samen bouwen met de meiden van LEGO® Friends en de LEGO® NINJAGO® Trainingszone verkennen. Of ga je liever op onderzoek uit in het DUPLO® Park en het Piraten Eiland?

Ontdek meer

Mijn zoon is een fervent Lego bouwer. Heeft zijn hart op kunnen halen. Het ziet er allemaal fantastisch uit! Ook zijn de medewerkers super vriendelijk en behulpzaam. De kinderen kunnen zelf met Duplo en Lego spelen, film kijken in de bioscoop, rijden met een treintje in een soort Lego wereld, kortom onwijs leuk en zeker een aanrader!

Google Reviews
Health