Ga naar de hoofdinhoud

Maart Actie

15% korting op de toegangsprijs

Maart Actie

Ben je op zoek naar een leuke (mid)dagje uit met je gezin? Dan hebben we goed nieuws voor jou! LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen biedt nu een speciale actie aan, waarbij je maar liefst 15% korting krijgt op de toegangsprijs.

Kom, geniet en bouw in onze attractie, waar je kunt racen met zelfgemaakte auto's, een echte 4D film kunt bekijken in de bioscoop, een ritje kunt maken in de Imagination Express en je Ninja skills kan laten zien in de Laser Maze!

Mis deze kans niet. Koop snel je tickets en maak je klaar voor een dag vol bouwplezier en avontuur. Deze actie is slechts geldig tot en met 31 maart en beperkt beschikbaar, dus wees er snel bij!

Wij verwelkomen je graag bij LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen en kunnen niet wachten om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Tot snel!

 

*Volwassenen van 18 jaar en ouder moeten worden vergezeld door minimaal 1 kind van 12 jaar of jonger. Meerdere volwassenen zijn welkom met 1 kind. 

Bij het aanschaffen van een ticket reserveer je automatisch een tijdslot. Het tijdslot is je aankomst datum- & tijd. Tickets & tijdsloten reserveren is uitsluitend online mogelijk, niet telefonisch of via de mail. 

Tickets & Jaarpassen

Voordelen

  • 2,5 uur toegang tot LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen
  • Geldig tot en met 31 maart 2023
  • Kinderen onder de 3 jaar mogen gratis mee komen spelen
Health