Ga naar de hoofdinhoud

Lerarendag

Een dag voor de leraar!

Wat is een Lerarendag?

Op de lerarendag kun je alles ontdekken wat wij te bieden hebben voor jouw klas! Combineer een schooluitje met een educatief tintje. Leer de kinderen over natuurwetenschappen en natuurbehoud op hun eigen niveau.

De lerarendag is er speciaal voor de leraar om onze 2 attracties te ontdekken: LEGOLAND® Discovery Centre en SEA LIFE Scheveningen. Ontdek samen met collega's hoe de attractie in elkaar zit en wat wij kunnen bieden.

Schrijf je hieronder in voor de lerarendag op 13 en 15 september.

Untitled Design (1)

LEGO® Education

Tijdens de lerarendag kom je in aanraking met LEGOLAND Discovery Centre als attractie en met onze educatieve programma: LEGO Education. Met het thema: krachten en beweging gaan we op niveau van de leerlingen aan de slag. In tweetallen bouwen ze een werkje van LEGO om vervolgens te testen hoe er beweging ontstaat en hoe je de beweging kunt beïnvloeden.

Dit educatieve programma is ontworpen om de leerlingen te helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden zoals samenwerking, communicatie en kritsch denken. En natuurlijk wordt er tijdens deze les ook heel veel gelachen!

Kids On A School Trip SL

Natural Habitat & Conservation

Bij SEA LIFE neem je een duik in de onderwaterwereld! Het nieuwe educatieve programma bij SEA LIFE gaat over de natuurlijke leefomgeving van het dier en wat wij er aan kunnen doen om de natuurlijke leefomgeving te beschermen.

Het programma bij SEA LIFE geeft de leerlingen, op hun niveau, een hoop nieuwe ervaringen. Ze leren over verschillende bewoners van de oceaan en hoe we hun leefgebied kunnen beschermen. Het programma is ontworpen om de leerlingen bewuster te maken van de natuur om er zo verstandiger mee om te gaan.

Spelregels

Om iedereen de kans en ruimte te bieden op de lerarendag vragen wij de aanwezigheid per school te beperken tot maximaal twee docenten. Elk van deze docenten mag ook één introducé meenemen. Dit mag een collega zijn, maar natuurlijk ook een kind.

Hieronder kun je een tijdslot reserveren en de entree is gratis. Op de dag wordt je op de door jouw gekozen tijdstip verwacht bij de entree van LEGOLAND Discovery Centre. Daar wordt je ontvangen en verwezen naar je juiste locatie.

Op die locatie staan wij klaar om jou onze nieuwe lesprogramma's voor komend schooljaar te laten zien en kun je ze natuurlijk ook uitproberen. Wij staan klaar om al jullie vragen te beantwoorden en denken graag met je mee!

Hierna mag je de attracties verkennen tot sluitingstijd.

Reserveer nu de Lerarendag

Reserveer een tijdslot voor de Lerarendag

  • Geldig voor 1 docent en 1 introducee

Contact

Je kan ook altijd contact opnemen via info@sealife.nl of Scheveningen@legolanddiscoverycentre.com

Health